Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

Po ekstremnoj vrućini i sparini održana je i 3. utrka Murščak općine Domašinec 2021. Takvi uvjeti uzrokovali su i nešto manji broj sudionika trkača, a nadmoćno su pobjedili Simona Jambrošić i Mladen Ignac u glavnoj, dok su u kraćoj utrci najbolji bili Anja Jambrešić i Ádám Papp iz Madžarske, te kod hodača Ira Branilović i Boris Lacković.

Opširnije

Tradicionalni Trail u Općini Sveti Juraj na Bregu održat će se u subotu 21. kolovoza s početkom u 17 sati. Utrka se održava i u spomen na Stjepana Koraja, tragično preminulog dugoprugaša i predsjednika AK Međimurje. Start i cilj kao i prethodnih godina bit će na terenima PG Geler u Malom Mihaljevcu, a građani će moći trčati dvije utrke, dulju od 11,3 i kraću od 4,3 km. nagrade se dijele po kategorijama na obje duljine staze a posebnost ove utrke je podjela nagrada u ukupnom poretku prema koeficijentu na godine starosti, tako da šanse za ukupnu pobjedu imaju i stariji trkači...

Opširnije

Zanimljiva utrka v goricaj Vinske kuće Hažić održava se u petak 20. kolovoza s početkom u 18 sati. Duljina staze je 300 m a trči se gore dolje među trsima u vinogradu. 

Opširnije

Ovogodišnju utrku po Štrigovskim bregima povodom Dana općine organizirao je novi organizator kao nastavak dugogodišnje tradicije Utrke prijateljstva. Unatoč vrlo lošoj prognozi, vrijeme je izdržalo i trka je više nego uspjela sa prekrasnim druženjem nakon u novom Domu kulture u Štrigovi.

Opširnije

Naši neumorni brežni trkači organiziraju još jednu zanimljivu utrku koja će se održati u subotu 17.7. u Štrigovi. Utrka ima slični format kao i mnoge druge s dječjim utrkama, utrkom građana na 2,3 km i glavnom utrkom na 11 km koja se trči po prelijepom okruženju općine Štrigova, kroz šume, vinograde i naravno preko dobro nam poznate "Mađerke". Sve što trebate znati nalazi se u raspisu, a prijave idu on-line ili na licu mjesta. Za info zovite Maria Severa na  0981879087

Opširnije

U Maloj Subotici u utrci povodom Dana općine, ove ljetne subote 10.07.21., ubilježen zaista masovan broj trkača i prisutnih ljudi uz izvrsnu organizaciju volontera udruge "Sport za sve" Mala Subotica. Usprkos vrućini, srušeni su i rekordi obadviju staza, a najbolji ove godine Martina Bezek (TK Rudar) i Mladen Ignac (AK Međimurje) na dužoj i Ana Goričanec (AK Varaždin) i Dinko Solić (AK Varaždin) na kraćoj dionici primjerenijoj građanima rekreativcima.

Opširnije

3. utrka "Murščak" u organizaciji NK "Dinamo" Domašinec i pod pokroviteljstvom Općine Domašinec održati će se ove godine ponovno u subotu, 14. kolovoza u 18 sati sa startem na nogometnom igralištu u Domašincu. Na programu su dvije duljine staze, kraća na 4,5 km i dulja od 12 km, koje vode poučnom stazom Murščak od Domašinca pa sve do rijeke Mure. Održati će se i niz dječjih utrka za sva godišta djece koja nemaju pravo nastupa na dužim dionicama, a one počinju već u 17:20 sati.

Opširnije

Kada u svom klubu imate perspektivne mlade atletičare, a trenirate na stadionu koji ima uvjete za održavanje najzahtjevnijih atletskih natjecanja, onda su to odlični preduvjeti za organizaciju državnog atletskog prvenstva u mlađim kategorijama. Upravo se to dogodilo proteklog vikenda u Čakovcu kada je Atletski klub Međimurje na stadionu SRC Mladost bio domaćin najmasovnijeg atletskog državnog prvenstva u povijesti hrvatske atletike, Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje i kadete te kadetkinje i kadete. Na ovom dvodnevnom natjecanju, kroz atletska borilišta SRC Mladost prošlo je čak 592 natjecatelja iz 50 hrvatskih atletskih klubova... 

Opširnije

Ovdje možete pratiti rezultate uživo sa dvodnevnog natjecanja na stadionu ŠRC "Mladost" u Čakovcu - Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe i starije kadetkinje i kadete u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza i Atletskog kluba Međimurje iz Čakovca.

Opširnije

AK Međimurje će u Čakovcu u 2021. godini organizirati dva pojedinačna državna prvenstva, i to Pojedinačno PH za mlađe i starije kadekinje i kadete koje se održava 19. i 20.6. te Pojedinačnog PH za juniorke i juniore 3. i 4.7.2021. Na kadetskom se prvenstvu očekuje preko 600 natjecatelja iz 45 hrvatskih atletskih klubova..

Opširnije

U Ivanovcu je u organizaciji Udruge sportske rekreacije "Sport za sve", ranije od uobičajenog termina povodom dana općine, održana utrka "Vanovski cener 2021" sa najvećim brojem sudionika dosad. Po prilično sparnom vremenu pobjednici su bili: Nada Siladi i Mladen Ignac iz AK Međimurja u glavnoj utrci, Ana Goričanec (AK Varaždin) i Saša Horvat (AK Međimurje) u utrci građana, te kod hodača Romina Tomšić i Boris Lacković.

Opširnije

Nakon prošlogodišnje "pauze", povodom Dana općine Mala Subotica, Općina Mala Subotica u suradnji s udrugom sportske rekreacije „Sport za sve“ Mala Subotica i atletskim klubom Međimurje organizira 4. utrku općine Mala Subotica, koja će se održati 10. srpnja 2021. godine s početkom u 18:30 sati kod Osnovne škole Tomaša Goričanca u M. Subotici. Trkači će moći sudjelovati na stazama od 3,4 km i 7,3 km. Utrka je namijenjena građanstvu, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima, a medalje su osigurane u svim dobnim kategorijama.


Opširnije