Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti

Novosti

3. kolo HALS-a za limače i limačice održat će se 04.06.2023. u Sisku s početkom u 10:00 sati. 

Detaljnije

Ove godine ponovno se održava utrka Vanovski cener u organizaciji Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" u Ivanovcu, i to povodom Dana mjesta Ivanovec, 10. lipnja 2023. u 18,00 sati. I ovaj puta možete birati između dionica na 10 km ili nešto lakše na 2,8 km gdje se mogu uključiti i hodači, a sprema se i utrka za najmlađe u dužini od 100 m.

Detaljnije

I ove godine, OŠ Podturen je organizator županijskog natjecanja osnovnih škola (5.-6. razredi) u atletici. Natjecanje će se održati 19.05. s početkom u 09:30 sati. U konkurenciji dječaka se natječe 11 osnovnih škola, dok kod djevojčica imamo njih 9.

Kod dječaka i djevojčica, pobjedu je odnijela ČAK II. OŠ Čakovec.

Detaljnije

SRC Mladost je i ove godine ugostio ERSTE Plavu liga, natjecanja za učenike 1.-6. razreda osnovnih škola. Preliminarni rezultati ...

Detaljnije

Nastavljena je tradicija i po prohladnom i kišovitom vremenu održana 8. kros utrka "Frkanovec - srce gornjeg Međimurja" pod pokroviteljstvom općine Sveti Juraj na Bregu, te ovaj puta u organizaciji OK Međimurje. Najbolji su: Alenka Horvat i Siniša Škvorc na 10,2 km; Lea Kos i Mauro Janušić na 4,6 km.

Detaljnije

2. kolo HALS-a za starije kategorije održat će se u Čakovcu u nedjelju 7.5.2023. s početkom u 10 sati.

Detaljnije

I četvrto kolo Globetke održano je po nepovoljnim vremenkim uvjetima. Unatoč kiši i jakom vjetru, na startu su se pojavila 133 trkača. Najbolji su bili:

Globetka 7.8km: Saša Horvat i Dubravka Horvat 

Globetka 3.6km: Hrvoje Vugrinec i Lea Kos 

Hodači: Boris Lacković i Ira Branilović

 

Sljedeće, posljednje proljetno, kolo je na rasporedu 06.06

Detaljnije

Kros-utrka „Frkanovec - srce gornjeg Međimurja“ održati će se i ove godine, i to u subotu, 13. svibnja 2023., ali ovaj puta u organizaciji Orijentacijskog kluba Međimurje i pod pokroviteljstvom općine Sveti Juraj na Bregu. Trkači će moći sudjelovati na klasičnim stazama od 10,2 km i na kraćoj stazi od 4,6 km, a održati će se i utrke za djecu na 100 i 400 metara već od 16 sati.

Detaljnije

Najsjevernija utrka u Hrvatskoj je utrka "Svetomartinska Mura" koja se ove godine se održava po četvrti put. Start i cilj utrke koja će se održati u ponedjeljak 1. svibnja kod Mlina na Muri u Žabniku, je u 10 sati a trkači će moći uživati u trčanju kraj Mure na 3,9 ili 7,8 km. Nagrade su predviđene u obje utrke u ukupnom poretku te po kategorijama a domaćini iz Općine Sveti Martin na Muri poduzeti će sve da se kao i prošlih godina nakon utrke osjećate zadovoljno i sretno. Više o svemu u raspisu..

Detaljnije

6. po redu Čakovečki polumaraton Zrinskih održat će se u nedjelju 23. travnja s početkom u 9,00 sati. Na rasporedu su kao i dosadašnjih godina dvije duljine staze: polumaraton u duljini 21 km i utrka građana na 5 km. Polumaratonska utrka boduje se i sastavni je dio Hrvatske cestovne lige te Sjeverozapadnog Kup-a a u sklopu utrke na 5 km održat će se i utrka vatrogasaca, što treba posebno naznačiti u prijavi. Posebno proglašenje održat će se i u konkurenciji tvrtki (Team building race) koje mogu prijaviti svoje ekipe sa po 3 člana u obje konkurencijje i obje duljine staze. Jeftinije prijave koje garantiraju puni startni paket vrijede do 31.03.! Nakon toga roka trkači će morati dublje posegnuti u džep a u startnom paketu možda neće naći majicu u svojoj veličini.

Detaljnije

3. kolo kros lige Globetka održano je po prohladnom i jako vjetrovitom vremenu. Najbolji su bili na 7.8 km Saša Horvat i Dubravka Horvat, na 3.6 km Hrvoje Vugrinec i Lea Kos, te na hodanju Aleksandar Žbulj i Ivana Mikac.

Detaljnije

Iako se činilo da će doći do nove odgode, organizator Proljetnog krosa AK Međimurje dobro je procijenio da kiše neće biti upravo u vrijeme održavanja natjecanja.  Okupilo se 817 trkača, što je za ovakvu vremensku prognozu hoće kiša - neće kiša, odličan odaziv.

Detaljnije