Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti Kros liga Globetka 2019. - 1. kolo, 26.01.2019.

Kros liga Globetka 2019. - 1. kolo, 26.01.2019.

REKORDNO ZAPOČELA NOVA SEZONA GLOBETKE

Kros liga Globetka 2019. - 1. kolo, 26.01.2019. - REKORDNO ZAPOČELA NOVA SEZONA GLOBETKE

Rekordnim odazivom  započelo je prvo ovogodišnje kolo Kros lige Globetka, koja se već osmu godinu za redom odr?ava u sjeverozapadnom dijelu grada Čakovca. Iako je temperatura bila stupanj iznad ništice, to nije sprijećilo čak 209 sudionika da po hladnom vremenu i stazi prekrivenoj snijegom sudjeluje ne početku osme sezone u čakovečkoj Globetki...

Na 7,8 km pobjednica je kod ?ena bila Martina Bezek iz Murskog Središća, trenutno najspremnija međimurska dugoprugašica, dok je kod muškaraca pobijedio Andrej Hladnik iz Preloga, novo ime na međimurskim trkačkim stazama. U utrci na 3,6 km prvo mjesto osvojila je prošlogodišnja pobjednica na toj stazi, Ana Dobša iz Čakovca, dok je na istoj dionici kod muškaraca uvjerljivo pobijedio Saša Horvat iz Preloga. 

Po prvi puta natjecali su se i hodači, njih sedmero a u cilj je prva "dohodala" Ivanka Horvat iz Malog Mihaljevca.

Hrabrim trkačima okrijepu je nakon utrke svojo donacijom omogućio Restoran Kristal iz Čakovca, koji se "specijalizirao" za pomoć u vidu kuhanog vina i čaja početkom svake sezone, kada se očekuje niska temperatura, kao što je to bilo u prvom ovogodišnjem kolu.

POZIV ?ENAMA NA DRUGO KOLO 

Iduće kolo odr?at će se u utorak 5. o?ujka s početkom u 17 sati a budući da se utrka odr?ava uoči Dana ?ena, organizator će uz pomoć svojih donatora svim pripadnicama ?enskog spola pripremiti prigodne poklone,i uručiti ih nakon ulaska u cilj.