Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti Kros liga Globetka 2014 - 5. kolo

Kros liga Globetka 2014 - 5. kolo

U 5. KOLU VRIJEME IŠLO NA RUKU TRKAČIMA

Kros liga Globetka 2014 - 5. kolo - U 5. KOLU VRIJEME IŠLO NA RUKU TRKAČIMA

Iako su se kao i u 2012. i 2013. godini u ovogodišnjem lipanjskom kolu kros lige Globetka očekivale prave ljetne vrućine, utrka za 5. kolo održana je pri ugodnih 19 stupnjeva i uz sudjelovanje 103 trkačice i trkača. Trkači koji uglavnom dolaze iz sjevernijih dijelova lijepe naše i susjedne nam Slovenije vrijedno skupljaju bodove za ukupan poredak na kraju sezone, pa stoga i ne čudi odličan odaziv koji nakon pet održanih kola u prosjeku broji 105 sudionika. Time je i postignut glavni cilj lige, a to je da sudionici redovito trče i u "pogonu" su tijekom cijele godine...

 NAJBOLJI U 5. KOLU...U ovom kolu na duljoj stazi od 7,8 km pobijedili su Božica Horvat iz Čakovca i Martin Srša iz G.Koncovčaka, dok su na kraćoj stazi od 3,6 km prvi ciljem prošli Lucija Horvat iz Malog Mihaljevca i Tadej Pajtler iz Svetog Urbana. 

UKUPAN POREDAK ZA 2014....Trenutni ukupni poredak nakon pet održanih kola je sljedeći: Žene 7,8 km: 1. Božica Horvat, Čakovec 2. Alenka Horvat, Novo Selo Rok, 3. Ana Pavčec Kregar, Strahoninec; muškarci 7,8 km: 1. Marijan Huzjak, Novo Selo Rok 2. Tihomir Cenko, Ludbreg, 3. Bojan Vozlič, Ormož; žene 3,6 km: 1. Ivanka Horvat, Mali Mihaljevec 2. Karmenka Huzjak, Novo Selo Rok 3. Daniela Škrobar, Vučetinec; muškarci 3,6 km: 1. Tadej Pajtler, Sveti Urban 2. Goran Mihinjač, Čakovec 3. Goran Kočiš, Sveti Križ  Sljedeće šesto kolo na rasporedu je u utorak 26.kolovoza s početkom u 19 sati.