Službene stranice Atletskog kluba "Međimurje" Čakovec
Gdje se nalazite: Naslovnica Novosti Gorički Trail pri Vinski kući Hažić, 14.8.2023.

Gorički Trail pri Vinski kući Hažić, 14.8.2023.

6. GORIČKI TRAIL PRI VINSKI KUĆI HAŽIĆ

Gorički Trail pri Vinski kući Hažić, 14.8.2023. - 6. GORIČKI TRAIL PRI VINSKI KUĆI HAŽIĆ

Gorički trail održal bu se i šesti puta pri vinski kući Hažić. Beži se med redima gorica gori pa doli, a novost je i utrka štafeta!

 

 

 

Trčanje po goricama se nastavlja! Ovogodišnji Gorički trail održat će se 14. kolovoza u goricama VK Hažić u suradnji s AK Međimurje.

6. Gorički trail donosi i nešto novosti za trkače, nakon uspješno odrađene prošlogodišnje dječje utrke ove godine mališanima opet nudimo mogućnost trčanja po goricama. Ruta je 1 red gore-dolje po goricama, bez kotizacije. Nagrada za najbrže goričko dete je osigurana! 

 

Zatim, ide “rejserska” ili drugim riječima ona standardna utrka. 10 redova gore-dolje po goricama, s kotizacijom od 15€ koja uključuje 1 dcl vina ili 2 dcl soka, diplomu, finishersku medalju i majicu za sve koji se prijave do 5. kolovoza! Uplata kotizacije vrši se na licu mjesta.

 

Uz dvije utrke, tu je i treća, ona štafetna! U ovoj utrci mogu sudjelovati 6 timova, po 3 člana. Svaki član tima trči jedan red gore-dolje po goricama, a simboličnu nagradu osvojit će najbrži i najspretniji tim! Kotizacija iznosi 6€ po timu i također se plaća na licu mjesta. Sastav tima može biti mješovit, stoga pažljivo birajte! Slobodno budite kreativni u smišljavanju nazivu imena za tim :) 

 

Potrudi se da ove godine baš ti osvojiš titulu najbržeg "Goričkog moža ili Goričke žene"!

 

Ukoliko niste natjecateljski raspoloženi, naši trkački svejedno trebaju podršku pa slobodno dođite i navijajte s naše terase, a zabavljat će vas DJ Poncije.

Prijave su obavezne za rejsersku i štafetnu utrku. 

 

Raspored početka utrke:

* dječja - 17:30h

* rejserska - 18:00

* štafetna - nakon završetka rejserske